ISTORIC ONLINE DE SERVICE

ISTORIC ONLINE DE SERVICE

Pentru toate vehiculele noi construite după 1 iulie 2013, Istoricul de service Jaguar (inclusiv Pregatirea de Livrare, toate reviziile periodice, articolele de service conexe si inspectiile de caroserie) va fi pastrat într-o baza de date securizata. Datele dumneavoastra vor fi usor accesibile contactand orice Service Autorizat Jaguar care va va oferi o copie tiparita sau electronica a acestuia.

ACTUALIZAREA PERMANENTA A ISTORICULUI DE SERVICE
Oricand vizitati un Service Autorizat Jaguar pentru o revizie periodica, istoricul reviziilor masinii dumneavoastra va fi actualizat cu ultimele lucrari realizate.
GARANTIA CELEI MAI BUNE CALITATI In calitata dumneavoastra de proprietar al unui model Jaguar, asigurati-va ca vehiculul este intretinut la cele mai inalte standarde in Atelierele de Service Autorizate Jaguar. Tehnicienii specializati Jaguar va vor mentine vehiculul la maximul performantelor. Doar urmand corect procedurile de mentenanta si intervalele dintre revizii, va veti asigura mentinerea performantelor si a valabilitatii garantiei masinii dumneavoastra Jaguar.
BENEFICII SUPLIMENTARE
- Inregistreaza articolele legate de revizii, pentru a elimina riscul unor lucrari absente sau repetate, indiferent de Atelierul Service Land Rover pe care il vizitati - Identifica data urmatoarei revizii - Va ofera dovada reviziilor anterioare, in cazul in care sunt necesare lucrari în conditii de garantie Service-ul dumneavoastra Autorizat Jaguar va fi incantat sa va ofere raspunsuri la oricare intrebari pe care le aveti cu privire la Istoricul de Service online.